Büyükşehir Ramazan Bayramı - Masaüstü

Milli Heyecan Dev Ekranda Yaşandı; Dünya Kupası Bileti Coşkuyla Kutlandı

Spor 01.04.2026 - 17:26, Güncelleme: 01.04.2026 - 17:26
 

Milli Heyecan Dev Ekranda Yaşandı; Dünya Kupası Bileti Coşkuyla Kutlandı

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off finalinde Kosova ile karşı karşıya geldiği kritik mücadeleyi, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranda sporseverlerle buluşturdu. Ellerinde bayraklarla alana gelen vatandaşlar, milli heyecana ortak olurken, karşılaşma boyunca yapılan tezahüratlarla adeta stadyum atmosferi oluşturuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde spor kültürünü yaygınlaştırma vizyonu doğrultusunda önemli organizasyonlara imza atmayı sürdürüyor. Bu kapsamda A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off finalinde Kosova ile karşı karşıya geldiği kritik mücadele, kurulan dev ekran aracılığıyla vatandaşlarla buluşturuldu. Şehrin önemli sosyal yaşam alanlarından Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen organizasyona yüzlerce futbolsever katıldı. Ellerinde bayraklarla alana gelen vatandaşlar, milli heyecana ortak olurken, karşılaşma boyunca yapılan tezahüratlarla adeta stadyum atmosferi oluşturuldu. Karşılaşma, Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan Fadil Vokrri Stadı’nda oynandı. Maçın kader anı ise 53’üncü dakikada yaşandı. Kerem Aktürkoğlu’nun kaydettiği golle öne geçen A Milli Takım, karşılaşmayı 1-0 kazanarak tarih yazdı. Bu galibiyetle Türkiye, 24 yıl aranın ardından Dünya Kupası’na katılma hakkı elde etti. Son düdüğün çalmasıyla birlikte Kahramanmaraş’taki vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı; alanda bayraklar dalgalandı, coşkulu kutlamalar yapıldı. Organizasyon kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çay, kahve gibi sıcak ikramlarda bulunuldu. Soğuk havaya rağmen alanda oluşan sıcak atmosfer, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Sporseverler, Organizasyondan Büyük Memnuniyet Duydu Etkinliğe katılan vatandaşlar da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Melih Kaptan, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün burada çok güzel bir ortam oluşturulmuş. Belediyemizin ikramları da bizleri ayrıca mutlu etti” dedi. Kifayet Kara ise, “Bu özel günde böyle bir organizasyonun yapılması bizleri çok mutlu etti. Hep birlikte milli takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı. Osman Dökme, “Milli maçımızı hep birlikte izlemek için buradayız. Bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz” derken, Gizem Nur Özcivelek de arkadaşlarıyla birlikte etkinliğe katıldığını belirterek, “Çok güzel bir atmosfer var, hep birlikte milli takımımızı destekliyoruz” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off finalinde Kosova ile karşı karşıya geldiği kritik mücadeleyi, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranda sporseverlerle buluşturdu. Ellerinde bayraklarla alana gelen vatandaşlar, milli heyecana ortak olurken, karşılaşma boyunca yapılan tezahüratlarla adeta stadyum atmosferi oluşturuldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde spor kültürünü yaygınlaştırma vizyonu doğrultusunda önemli organizasyonlara imza atmayı sürdürüyor. Bu kapsamda A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off finalinde Kosova ile karşı karşıya geldiği kritik mücadele, kurulan dev ekran aracılığıyla vatandaşlarla buluşturuldu. Şehrin önemli sosyal yaşam alanlarından Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen organizasyona yüzlerce futbolsever katıldı. Ellerinde bayraklarla alana gelen vatandaşlar, milli heyecana ortak olurken, karşılaşma boyunca yapılan tezahüratlarla adeta stadyum atmosferi oluşturuldu. Karşılaşma, Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan Fadil Vokrri Stadı’nda oynandı. Maçın kader anı ise 53’üncü dakikada yaşandı. Kerem Aktürkoğlu’nun kaydettiği golle öne geçen A Milli Takım, karşılaşmayı 1-0 kazanarak tarih yazdı. Bu galibiyetle Türkiye, 24 yıl aranın ardından Dünya Kupası’na katılma hakkı elde etti. Son düdüğün çalmasıyla birlikte Kahramanmaraş’taki vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı; alanda bayraklar dalgalandı, coşkulu kutlamalar yapıldı. Organizasyon kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çay, kahve gibi sıcak ikramlarda bulunuldu. Soğuk havaya rağmen alanda oluşan sıcak atmosfer, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Sporseverler, Organizasyondan Büyük Memnuniyet Duydu Etkinliğe katılan vatandaşlar da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Melih Kaptan, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün burada çok güzel bir ortam oluşturulmuş. Belediyemizin ikramları da bizleri ayrıca mutlu etti” dedi. Kifayet Kara ise, “Bu özel günde böyle bir organizasyonun yapılması bizleri çok mutlu etti. Hep birlikte milli takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı. Osman Dökme, “ Milli maçımızı hep birlikte izlemek için buradayız. Bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz” derken, Gizem Nur Özcivelek de arkadaşlarıyla birlikte etkinliğe katıldığını belirterek, “Çok güzel bir atmosfer var, hep birlikte milli takımımızı destekliyoruz” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kahramanmarashaberci.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.