Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara
Büyükşehir 12 Şubat - Masaüstü

CHP'li Ateş'ten 12 Şubat Mesajı

Gündem 11.02.2026 - 17:55, Güncelleme: 11.02.2026 - 18:08
 

CHP'li Ateş'ten 12 Şubat Mesajı

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş; "Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünü büyük bir gurur, onur ve minnet duygusuyla anıyoruz." dedi.

CHP İl Başkanı Ateş mesajında şu ifadelere yer verdi; "12 Şubat 1920’de Maraş halkı; imkânsızlıklar içinde, inançla, cesaretle ve vatan sevgisiyle ayağa kalkmış; bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Yazılan bu destan yalnızca bir şehrin kurtuluşu değil, milletimizin özgürlük iradesinin ve kararlılığının simgesidir. Maraş’ta yakılan direniş ateşi, Kurtuluş Savaşı’mızın meşalesine dönüşmüş; bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine güç katmıştır. Bu mücadele, halkın örgütlü iradesinin ve dayanışmasının en güçlü örneklerinden biridir. Bugün bizlere düşen görev; ecdadımızın emanet ettiği bağımsızlık ruhunu, demokrasiye, hukuka ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak yaşatmaktır. Kahramanmaraş’ın kurtuluş ruhu, dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Bu vesileyle başta Sütçü İmam olmak üzere, kurtuluş mücadelesinin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Kurtuluşumuzun 106. yıl dönümü kutlu olsun."
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş; "Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünü büyük bir gurur, onur ve minnet duygusuyla anıyoruz." dedi.

CHP İl Başkanı Ateş mesajında şu ifadelere yer verdi; " 12 Şubat 1920’de Maraş halkı; imkânsızlıklar içinde, inançla, cesaretle ve vatan sevgisiyle ayağa kalkmış; bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Yazılan bu destan yalnızca bir şehrin kurtuluşu değil, milletimizin özgürlük iradesinin ve kararlılığının simgesidir. Maraş’ta yakılan direniş ateşi, Kurtuluş Savaşı’mızın meşalesine dönüşmüş; bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine güç katmıştır. Bu mücadele, halkın örgütlü iradesinin ve dayanışmasının en güçlü örneklerinden biridir. Bugün bizlere düşen görev; ecdadımızın emanet ettiği bağımsızlık ruhunu, demokrasiye, hukuka ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak yaşatmaktır. Kahramanmaraş’ın kurtuluş ruhu, dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Bu vesileyle başta Sütçü İmam olmak üzere, kurtuluş mücadelesinin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Kurtuluşumuzun 106. yıl dönümü kutlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kahramanmarashaberci.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift